2008. március 20., csütörtök

Zalakaros Hotel Vital****

Zalakaros szélén található egy gondosan felújított, narancssárga épület. Ez a Hotel Vital. A szobák erkélyeiről a környező hoteleket és a zalai mezőséget látni. A berendezés enyhén szólva eklektikus, merész színek és formák jellemzik a szálloda belső világát.

Huszonkét szoba, négy apartman és négy luxusapartman közül válogathat a vendég négyzetméter-igénye és pénztárcája vastagsága függvényében. Jó pont, hogy minden szobában tea- és kávéfőző berendezés van. A szobaár tartalmazza a svédasztalos reggelit, a medencék és a szaunák használatát.

A wellness-részleg kicsi, de felszerelt, hideg vizes úszómedence, termálvizes élményfürdő és kerti dzsakuzzi jelentik a medenceparkot, infra- és finn szauna az izzasztóhelységeket. Egyéni igény esetén lehetőséget biztosít a Vital gyertyafényes éjszakai fürdőzésre is.

A térítés ellenében igénybevehető szolgáltatások listáján szerepel az orosz-tibeti mézmasszázs, a szappanhabos masszázs, az algás tengeri- és a vulkáni iszapfürdő, valamint pakolások, peelingek és komplex kezelések.

A honlap arculata egyezik a szállodáéval, s az előnytelen fotók ellenére, a szöveges tájékoztatás korrekt.

Megjelenés: 12
Atmoszféra: 13
Szobák: 14
Wellness: 15
Ár-érték arány: 13
összesen: 67/100
forrás: Travelline.hu
www.zalakaros.info.hu

Nincsenek megjegyzések: