2008. március 20., csütörtök

Zalakaros Hotel Karos Spa **** superior

A wellness a kétezres évek nagy találmánya, legalábbis Magyarországon. Minden magára valamit adó szálloda törekszik arra, hogy ezzel a szolgáltatással még több vendéget csábítson magához. Ha ez így folytatódik, húsz év múlva a wellness éppen olyan alapkövetelmény lesz a szállodákban, mint ma a tiszta törölköző a szobákban.

A Karos Spa épületegyüttese úgy tornyosul a zalakarosi üdülőtelep fölé, mint egy XXI. századi nagyvárosi lakópark. Az abszolút korszerű, modern stílusú komplexum 221 darab, Spa-superior szobaegységgel várja vendégeit. A szobák kialakításánál igyekeztek mind a párok, mind a kis- és nagycsaládosok elvárásait kielégíteni.

A szálloda stílusvilága egészen letisztult, egységes szín- és formavilág vonul végig a halltól az éttermen át a wellness-részlegig. Az „Alma” Spa Wellness Világ névre kersztelt fürdőrészleg kül- és beltéri, termál- és hidegvizes medencéivel várja vendégeit. Ezenkívül a bioszaua, a gőzfürdő, a frigidárium és a fürdőmasszázs kényeztetései közül válogathatunk.

Az aktívabb kikapcsolódást kedvelők számára sportanimátorok tartanak edzéseket, valamint lehetőség van aquagimnasztikán is részt venni. A Karos Spa szépségszalonja kozmetikai kezelésekkel, thalasso-terápiával, balneo-esztétikai fürdővel, illetve alternatív masszázsterápiával igyekszik kedvére tenni a szépülnivágyóknak.

A honlapon igényes fotók és ügyesen megfogalmazott szövegek csábítják az érdeklődőt. Konferenciaturistáknak, családoknak ajánljuk.

Megjelenés: 15
Atmoszféra: 15
Szobák: 18
Wellness: 18
Ár-érték arány: 13
összesen: 79/100

forrás: Travelline.hu
www.zalakaros.info.hu

Nincsenek megjegyzések: